Tootegrupid

Logo

Veini õhutaja (aeraator) VIN-AIRE

Ühik: tk
Laoseis: 5
Hind:
26,00 €
Kogus: - +
   - või -   
Ajalugu
Tänapäevane karahvin on sündinud jätkuvast arengust. Vanad roomlased olid esimesed, kes võtsid veinikarahvinina kasutusele klaasist anuma. Aja möödudes tehti klaasanum ümber, kasutades selliseid materjale nagu pronks, hõbe ja kuld. Iga meister püüdles täiuslikkuse poole. Lõpptulemuseks oli laiale avatud alusele toetuv pikk nõtke kael. Karahvini lai alus suurendab veini alla jäävat pindala, pannes veini reageerima õhuga ehk „hingama“. Aeratsioon stimuleerib veinimolekule, mis päästavad valla loomuliku aroomi ning täiustavad veinimaitset. Traditsiooniline dekanteerimine on tõhus, kuid võib võtta mitu tundi. Vin-Aire ühendab stiili ja innovatsiooni, viies veini aeratsiooni arengut edasi.
Vin-Aire aeraatori kasutamine    
        
Paljud veinisõbrad teavad, et punane vein vajab hingamisruumi, et maitsenüansid ning lõhnabukett paremini avalduksid. Vastupidiselt traditsioonilisele aeganõudvale veini õhutamise meetodile, on Vin-Aire aeraatori abiga võimalik saavutada parim efektiivne tulemus vaid sekunditega.
Oleme loonud toote, mis on tõeliselt eksklusiivne nii disainilt kui ka omadustelt. Vin-Aire aeraator on omaette kunstiteos ühendades nii kauni disani kui ka füüsika põhiprintsiibid.
Meie auhindadega pärjatud tootedisain lisab igale Sinu klaasile veinile rikkaliku maitseelamuse ning suurepärase aroomi.  
Toote kasutamine on äärmiselt lihtne. Hoia Vin-Aire aeraatorit oma klaasi kohal ning vala oma lemmikvein läbi selle klaasi. Õhutamise käigus kuuled meeldivat häält, mis tekib hapniku juurdepääsul ja segunemisel veinimolekulidega. Vein aereeritakse ehk õhutatakse sekunditega ning lõpptulemuseks on meeldivalt puhas aroom ja nauditav tulemus. Toote kasutamisel tunned kohe erinevust  õhutatud ja õhutamata veini vahel. Lase oma veinil hingata kasutades Vin-Aire aeraatorit! 
Aeraator on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et kasutamise tulemusena tekiks piisavalt sobilik kogus vaba õhuruumi, mis aitab pehmendada oluliselt Sinu lemmikveini maitset ega riku liigselt veini tegelikku taotluslikku maitset. 

Test - proovige teha järgmine katse kahe pokaali veiniga

Soovitame kindlasti proovida testimeetodit, mille tulemusena tunned olulist erinevust aereeritud ja aereerimata veini vahel. Selleks vajad kahte veinipokaali, meie õhutajat ning loomulikult veini. Ava veinipudel ja vala avatud pudelist vein ühte pokaali. Nüüd võta meie aeraator ja vala sama kogus veini teise pokaali läbi Vin-Aire õhutaja, hoides seda otse klaasi kohal. Veini voolamisel klaasi märkad õhutamisel tekkivaid õhumulle ja seda, kuidas hapnik seguneb veinimolekulidega toote külgedel asetsevate pisikeste õhuavade kaudu ning voolab pokaali. Kõigepealt tunneta erinevates pokaalides oleva veini lõhnaerinevust. Soovitame esmalt maitsta veini, mis on õhutatud Vin-Aire aeraatori abil. Seejärel korda sama protseduuri õhutamata veiniga. Tunned ju erinevust! See ongi põhjus, miks kasutada Vin-Aire aeraatorit iga kord, kui serveerid punast veini. Pealegi on seda väga mugav kaasa võtta, kus iganes oma lemmikveine soovid nautida ! 

Vin-Aire aeraatori omadused: 

Õhutab punase veini sekunditega.
Toodet on lihtne ja mugav kasutada.
Parandab oluliselt lõhna- ja maitsebuketti.
Ei vaja eraldi traditsioonilist klaasdekantrit.
Pehmendab veini maitset ja vähendab mõrusust ning aitab eemaldada tihtipeale tekkivat mõrkjat järelmaitset ning parkaineid.
Vin-Aire toode on valmistatud toiduainetetööstuses lubatud kasutajasõbralikest materjalidest  ning vastab FDA nõuetele  (USA Toidu- ja ravimiameti -Food and Drug Administration poolt kinnitatud materjalid).
Toodet on testinud ja inspekteerinud  SGS  S.A. ning see omab vastavat sertifikaati. 
Vin-Aire on turul ainus veiniõhutaja, mis on ametlikult akrediteeritud Pariisi Veinimuuseumi poolt.
Toodet on lihtne puhastada. 

Hooldamise juhend 

Enne toote kasutusele võtmist pese seda sooja vee ja  pesuvahendiga. Lase veel läbi aeraatori voolata. 

Toodet ei tohi pesta nõudepesumasinas.

Soovitame toodet loputada sooja veega, korrata seda veini aereerimise järgselt ning kasutamise vahepeal. Samuti siis, kui vahetate veinisorte samaaegsel tarbimisel.  Nii ei kuiva vein toote sisemuses ja ei ladestu toote mehhanismi. Juhul kui olete unustanud seda siiski teha, soovitame täita anum veega ning jätta aeraator mõneks ajaks vette ligunema